INTERNATIONAL

Henkiset parantavat tatuoinnit

Jokainen ihminen tulee tatuoitavaksi eri tarinalla. Saatat haluta ottaa tatuoinnin osana paranemisprosessiasi tai vain yksikertaisesti saada hienon kuvan ihoosi. 

Tatuoinnit voivat säilyttää energiaa. Jos sinulla on jokin ongelma tietyssä chakrassa eli energiakeskuksessa, voit ottaa tatuoinnin tälle alueelle jotta ongelma asettuu ja paranee. 

Teemme: 

  • Tatuoinnin suunnittelu
  • Tatuoinnin rekonstruktio
  • Tatuoinnin poistot
  • Lävistykset
  • Oman henkisen tatuoinnin identifiointi

Tapaa meidät Intiassa

Spiritual Healing Tatttoos, Shop no. G-14, Ground Floor, Atalanta Shoppers, Near Atul Dairy, Landmark – Signus Hospital, Deolali Road, Pathardi Phata, Nasik – 400 010

Shri Shri Nispruh Spandan – 9172222298
Nispruh Jeevan – 9172222297

SUOMI

Suomessa lisätietoja antaa sekä gurun vierailun ajan varauksia ottaa vastaan Maa Nispruh Shambhavi (Helsinki ja muut kaupungit): +358 44 3629552

Voit varata itsellesi tatuoinnin silloin kun guru vierailee Suomessa. 

Jokainen henkilö tulee tatuoitavaksi eri tarinalla. Tatuointi voi olla parantava, koska se auttaa meitä muuttamaan käsitystämme itsestämme. Se voi muuttaa tapaa, jolla meidät nähdään ihmisinä.

 

Tatuoinnit alkoivat välittää yhteiskunnallista asemaa sekä palvella hengellisinä symboleina, joita käytettiin usein eräänlaisena suojeluksen symboleina ja osoittaen omistautumista jollekin asialle.

 

Monille ihmisille nykyisin tatuoinneilla on henkilökohtainen, symbolinen, esteettinen, etninen tai kulttuurinen merkitys. Ne voivat olla myös yksilöllisiä “statementteja”, kannanottoja jonkun asian puolesta.

 

Tatuoinnit ovat löytäneet tiensä muodikkaiksi valtavirran koristeiksi ja niitä löytyy kaikilta ikäryhmiltä ja sekä miehiltä että naisilta kaikista yhteiskuntaluokista ja taustoista riippumatta. Henkilökohtaiset merkitykset tatuoinnin takana ovat tärkeitä kuvien ottajille. Sen lisäksi että tatuoinnit heijastavat kantajan mielenmaisemaa, ne myös vaikuttavat henkisellä tasolla. Spirituaalisuus voidaan nähdä monella tasolla – liikkuvana olotilana, pysähtyneisyytenä tai tasapainon löytämisenä.

Tatuointien avulla ihmiset saavuttavat paremman yhteyden itseensä ja sieluunsa.

 

Kaikkialla maailmassa tatuointien ottaminen heijastelee henkisiä arvoja ja vaikka joillekin ne saattavat olla tabu, toisille ne saattavat olla elämäntapa ja -tyylikysymyksiä. Niille, jotka harrastavat “tattooismia” se on syvän individualistinen asia, kertoo jotain tärkeää tästä ihmisestä.

 

Parantavat tatuoinnit

On tutkittu, että tatuointeja on käytetty osana paranemista ja suojelua muinaisista ajoista lähtien. Eri traditioista olevat ihmiset ovat laittaneet merkkejä kehoonsa lievittääkseen tuskaa, pysyäkseen yhteydessä rakkaimpiinsa ja esi-isiinsä.

Tatuointi voi olla parantava koska se auttaa meitä muuttamaan käsitystä itsestämme. Se voi myös muuttaa tapaa jolla meidät nähdään muiden silmissä.

Epäilemättä hyvin valitut kuvat voivat transformoida ja muuttaa, vahvistaa ja parantaa kantajaansa.

Tatuoinnint voivat säilyttää energiaa. Jos joku kokee esimerkiksi tukoksen tietyssä chakrassa, voidaan sille alueelle tai lähelle aluetta laittaa tatuointi, joka voi parantaa tai lievittää ongelman.

Kuvan voima on hyvin voimakas ja luo oman vahvan energiansa. Olemme yhteydessä omaan energiaamme ja siihen energiaan, mitä haluaisimme olla.

Henkisillä tatuoinneilla on usein syvä merkitys ja ne kertovat kantajansa elämänasenteesta, arvoista ja suhteesta henkisyyteen ja Jumalaan.

Tatuointi voi vetää puoleensa positiivista energiaa, jotain sellaista, mikä on itsellesi tärkeää. Se voi olla elämän tavoite tai asia, jota toivot. Voit asettaa jonkun tietyn aikomuksen tietoisesti kehoosi symbolien ja kuvien kautta, jotta löydät sisäisen syvällisen paranemisen, muuttua sisältä käsin. Tatuoinnit voivat toimia välineenä ja houkuttimena näille asioille, mitä haluat.

Sinun ei tarvitse olla minkään tietyn uskonnon edustaja tai henkinen entusiasti saadaksesi tatuoinnin hyvät vaikutukset elämääsi. Symbolit jo itsessään vievät sinut haluamaasi suuntaan jos kuvalla on sinulle henkilökohtainen syvä merkitys.