INTERNATIONAL

Full 2
Full 2
Full 3
Full 3
Full 3
Full 3
previous arrow
next arrow

Tervetuloa Nispruh yogin sivuille!

Aatmani Adhi iti Adhyatma” tarkoittaa että kaikki mitä teet tai toimit yhteydessä sieluusi (atma) on henkisyyttä.

Onni, todellinen onni, on sisäinen ominaisuus. Se on mielentila. Jos mielessäsi on rauha, olet onnellinen.

 

Jos mielesi on rauhassa, mutta sinulla ei ole muuta, voit olla onnellinen. Jos sinulla on kaikki, mitä maailma voi antaa – iloa, omaisuutta, valtaa – mutta sinulla ei ole mielenrauhaa, et voi koskaan olla onnellinen.

 

On täysin selvää, että vaatii valtavaa rohkeutta herätä maailman todellisuuteen ja nousta oman elämänsä ohjaimiin.

 

Nispruh Yog toivottaa sinut tervetulleeksi oppimaan onnellisesta elämästä.

PARAMHANS SWAMI NISPRUH SPANDAN

Spiritual Healing Tattoos

Henkiset parantavat tatuoinnit  –   Jokainen henkilö tulee tatuoitavaksi eri tarinalla. Tatuointi voi olla parantava, koska se auttaa meitä muuttamaan käsitystämme itsestämme. Se voi muuttaa tapaa, jolla meidät nähdään ihmisinä.

Tatuointi voi vetää puoleensa positiivista energiaa, jotain sellaista, mikä on itsellesi tärkeää. Se voi olla elämän tavoite tai asia, jota toivot. Voit asettaa jonkun tietyn aikomuksen tietoisesti kehoosi symbolien ja kuvien kautta, jotta löydät sisäisen syvällisen paranemisen, muuttua sisältä käsin. Tatuoinnit voivat toimia välineenä ja houkuttimena näille asioille, mitä haluat.

Sinun ei tarvitse olla minkään tietyn uskonnon edustaja tai henkinen entusiasti saadaksesi tatuoinnin hyvät vaikutukset elämääsi. Symbolit jo itsessään vievät sinut haluamaasi suuntaan jos kuvalla on sinulle henkilökohtainen syvä merkitys.

  • Tatuointien suunnittelu
  • Tatutointien rekonstruoinnit
  • Tatuointien poisto
  • Lävistykset
  • Oman henkisen tatuoinnin tunnistaminen

Mitä on kriya jooga?

Nispruh yog on kriyajoogaa. Kriya jooga on lähtöisin Krishna paramparasta eli gurulinjasta, joka alkoi Krishnasta. Kriyajooga on sadhanaharjoitus tai tieteellinen meditaatiotekniikka, joka tehdään kaikille seitsemälle chakralle, energiakeskukselle kehossamme. Tämä meditaatiotekniikka toimii kaikissa seitsemässä chakrassa ja auttaa sinua puhdistamaan itsesi ja ja tavoittamaan korkeamman tietoisuuden tason helposti. 

Guru Parampara eli gurutraditio

Guru opettaa kursseillamme kriyatekniikoita, jotka on helppo omaksua osaksi arkipäivää. Kriyatekniikoita et voi oppia muualta, kuin gurulta. Niistä ei kerrota kirjoissa vaan ne ovat henkilökohtaisia, sinulle räätälöityjä käytännön harjoituksia. Sinulla ei tarvitse olla erityistä joogataustaa tai harrastuneisuutta, voit tulla kursseille ja retriiteille ilman kokemusta joogasta. 

Meditaatiota Suomessa

Tulevat tapahtumat

Gurupurnima

Gurupurnima ke 13.7. Intiasta striimattuna.

Videot

Valokuvia